Bagi badan perseorangan, institusi, syarikat swasta yang tercari-cari servis dobi yang menawarkan khidmat ambil dan hantar ke tempat anda, kami adalah tempatnya.

Servis kami merangkumi cucian:

  1. Cucian kering (dry / wet cleaning servis)
  2. Langsir (termasuk buka dan pasang semula)
  3. Toto, comforters, bed sheets
  4. Linen hotel, homestays, asrama, bilik penginapan
  5. Pakaian biasa (basuh, kering, lipat dan bungkus)
  6. Anak patung
  7. Special treatment
  8. Alas meja
  9. Beg tangan
  10. Karpet dan lain-lain

 

Cucian kering (dry / aqua cleaning)

Kami menyediakan servis dry cleaning bagi pakaian khas yang memerlukan lebih perhatian dalam cucian agar warnanya lebih tahan lama dan fabrik tidak rosak. Cucian dry cleaning adalah menggunakan minyak, ianya untuk pakaian yang langsung tidak boleh menggunakan air.

Manakala aqua / clean adalah cucian khas menggunakan air yang minimal beserta sabun berenzyme untuk membuang kotoran. Dari segi agama Islam, cucian aqua cleaning lebih suci kerana ianya menggunakan air.

Kami berpengalaman dalam menyediakan servis ini bagi butik-butik pengantin, pusat latihan, sekolah-sekolah, institut pendidikan tinggi, kolej-kolej swasta dan banyak lagi.

Cucian komersial / tender linen

Kami mempunyai mesin cucian dan pengering yang berkapasiti besar untuk cucian dalam skala besar untuk pihak hotel, pusat latihan, hospital, badan swasta dan banyak lagi.

Kami juga mempunyai sijil dari Kementerian Kewangan Malaysia MOF jika ada pihak dari badan-badan kerajaan yang berminat untuk mendapatkan servis kami.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian +60 13 360 4089 atau emel kami di dobiharumbangi@gmail.com.

Special treatment

Bagi mana-mana restoran dan katering yang tempat cucian bagi alas meja kotor dan sebagainya, kami adalah jawapannya. Alas meja yang kotor dan berminyak mudah untuk dihilangkan dengan teknik special treatment. Kami juga menawarkan servis cucian dengan harga yang berpatutan bagi kuantiti yang banyak.

Kami juga mencuci telekung dan sejadah dari surau-surau dan masjid. Telekung yang penuh dengan daki dan tahi lalat juga boleh dihilangkan dengan teknik cucian kami.

Buka dan pemasangan langsir

Jika rumah anda mempunyai langsir yang tinggi dan sukar untuk dibuka, Kami boleh menawarkan servis ini untuk anda. Bukan saja di rumah, kami mempunyai cukup tenaga kerja untuk membuka dan memasang langsir di dewan, surau, pusat komuniti dan sebagainya. langsir anda akan kami buka, cuci, dan pasang semula dalam kesdaan bersih dan wangi.

Cucian karpet

Jika karpet anda terlalu besar untuk dibawa masuk dalam kereta, kami juga boleh datang, ambil, cuci dan hantar semula ke rumah anda.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian +60 13 360 4089 atau emel kami di dobiharumbangi@gmail.com .

 

 

 

Open chat